GRABBER X3
ново

Го освојува вашиот терен

Новата гума на General Tire за каллив терен има исклучителни off-road перформанси, во комбинација со добро држење на градските улици. Гумата GRABBER X3 нуди агресивен стил и дизајнирана е за трајност, со иновативни карактеристики на слојот за газење.

20:80 on/off 

  • ИЗВОНРЕДНИ перформанси при услови на КАЛ со дизајнирани карактеристики на слојот за газење
  • ИЗВОНРЕДНИ перформанси при услови на НЕЧИСТОТИЈА со супериорно прилегнување
  • ИЗВОНРЕДНИ перформанси при услови на КАРПИ со револуционерна отпорност на сечење
Почеток
Пронаоѓач на пневматици
Технички детали
Ознака на ЕУ на гумите
Асортиман на производи
Since 1915.
General Tire. A brand of Continental.