GRABBER TR

Специјализирана гума за терен со чакал и за умерен терен надвор од патиштата (off-road).

Го обезбедува off-road прилегнувањето што е потребно за терен со чакал, како и за мазно и удобно возење на пат (on-road).

70:30 on/off 

  • Засилено off-road прилегнување потребно за тежок терен
  • Пријатно удобен
  • Мал ризик од аквапланинг
  • Голема стабилност при возење во кривини
  • Долг животен век
Tyrefinder
Технички детали
Ознака на ЕУ на гумите
Асортиман на производи
Since 1915.
General Tire. A brand of Continental.