GRABBER HTS60

Совршена синергија на удобност, издржливост и перформанси

Гума за тежок терен на автопатишта со исклучително добро балансирани перформанси на производот и значително подобрен животен век на слојот за газење во однос на нејзиниот претходник.

80:20 on/off 

  • Одличен квалитет на возење и исклучително прилегнување при влажни услови
  • Подобрен животен век на слојот за газење во услови на нерамен терен
  • Удобно и пријатно возење
  • Голема километража благодарејќи на рамномерно абење и продолжен живен век на слојот за газење
Tyrefinder
Технички детали
Ознака на ЕУ на гумите
Асортиман на производи
Since 1915.
General Tire. A brand of Continental.