GRABBER GT PLUS
ново

Уживајте во сигурните перформанси за вашето СУВ-возило

Нова летна производствена линија пневматици за патишта за СУВ-возила на General Tire, проектирана за да обезбеди сигурни перформанси, со робустност, со исклучително прилегнување на влажни патишта и голема километража наменети за СУВ.

  • Бидете сигурни на секој терен!

  • Издржете пороен дожд и лизгави патишта!

  • Возете километри и километри!

general-tire__grabber-gt-plus__productpicture__30
general-tire__grabber-gt-plus__productpicture__0
general-tire__grabber-gt-plus__productpicture__90
Почеток
Пронаоѓач на пневматици
Технички детали
Ознака на ЕУ на гумите
Асортиман на производи
Преземање
Since 1915.
General Tire. A brand of Continental.