GRABBER GT

Не се добри само на изглед.

Специјално развиени за моќни теренски SUV и off-road возила, гумите Grabber GT не се добри само на изглед.

100:0 on/off 

  • Исклучителни перформанси за ракување на суви и на влажни патишта
  • Голема удобност на возење поради намаленото ниво на бучава
  • Одлични перформанси за сопирање на влажни патишта
  • Индикатор на визуелно порамнување: Можности за зголемена километража преку избегнување предвремено заменување поради несоодветно абење
  • Монитор на заменување на гумите: Подобрена безбедност и оптимални перформанси на гумите
Почеток
GRABBER GT_EN-previewImage
Tyrefinder
Технички детали
Ознака на ЕУ на гумите
Асортиман на производи
Since 1915.
General Tire. A brand of Continental.