GRABBER AT3
ново

Вашиот пристап до авантура

Гумата за сите терени, усовршена за да ги задоволи потребите на возачите на SUV, пик-ап и на off-road возила што сакаат комбинација на исклучителни off-road можности и сигурно држење на патот.

50:50 on/off 

  • Доживејте исклучително прилегнување
  • Возете off-road со сигурност
  • Уживајте во максимален комфор 
Почеток
Пронаоѓач на пневматици
Технички детали
Карактеристики на страничниот ѕид
Ознака на ЕУ на гумите
Асортиман на производи
Since 1915.
General Tire. A brand of Continental.