GRABBER AT2

Покажете што може навистина да направи вашето теренско возило.

Тестиран од американски специјалисти за теренско возење во најтешки услови, Grabber AT2 е резултат на повеќегодишен развој на најразлични терени.

50:50 на патот/теренски 

  • Шара на слојот за газење од пет реда за импресивни перформанси на патот и надвор од патот.
  • Усовршен состав на слојот за газење отпорен на сечење и кршење што создава уживање при возење на груб терен.
  • Агресивни слоеви за газење што добро прилегнуваат, кои се остри и имаат способност за самостојно чистење.
Tyrefinder
Ознака на ЕУ на гумите
Асортиман на производи
Since 1915.
General Tire. A brand of Continental.