GRABBER AT

Off-road чувство во една нова димензија.

Grabber AT е името на гумата за сите терени од General Tire. Таа обезбедува силно прилегнување и одлично ракување, како надвор од патиштата (off-road), така и на патот (on-road).

50:50 on/off 

  • Исклучителна тракција и одлични перформанси за off-road управување
  • Одлично прилегнување на каллив терен
  • Крупна шара на слојот за газење дури и на нерамен терен
  • Долготрајност во тешки услови
  • Високо ниво на комфор и мала бучава при возење
  • Најдобри аквапланинг перформанси
Tyrefinder
Технички детали
Ознака на ЕУ на гумите
Асортиман на производи
Since 1915.
General Tire. A brand of Continental.