GRABBER A/S 365
ново

Вашиот пристап до секоја сезона

Грабнете го следниот километар и возете со сигурност. Новата гума на General Tire за SUV за сите сезони ја комбинира специфичната издржливост на гума за SUV, со сигурниот перформанс во сите временски услови.


  • Подготвени за брзата лента
  • Безбедни на влажни патишта
  • Подготвени за снег
Tyrefinder
Технички детали
Ознака на ЕУ на гумите
Асортиман на производи
Since 1915.
General Tire. A brand of Continental.