EUROVAN WINTER 2
ново

Професионалец за зима

Кога поради острите и студени зими другите гуми ги достигнуваат своите граници, во игра влегува новата EUROVAN WINTER 2! 

  • Подобрени перформанси при сопирање на снег
  • Добро сопирање на влажни патишта
  • Одлична стабилност при возење во свијоци
Tyrefinder
Ознака на ЕУ на гумите
Ознака на ЕУ на гумите
Асортиман на производи
Since 1915.
General Tire. A brand of Continental.