EUROVAN A/S 365
ново

Подготвеност за секоја сезона

Гумите за комбе за сите сезони за оптимално возење лете и зиме имаат способност да ги совладаат сите временски услови. 

  • Високи перформанси на влажни патишта

  • Моќни перформанси за сопирање на снег

  • Извонредна стабилност на возењето

Tyrefinder
Технички детали
Ознака на ЕУ на гумите
Асортиман на производи
Since 1915.
General Tire. A brand of Continental.