EUROVAN 2

Моќна гума за комбе-возила.

  • Безбедност на влажни патишта преку намален ризик од аквапланинг.
  • Подобрено ракување и помала должина на сопирање
  • Пониско ниво на бучава и со тоа поголема удобност на возење
Почеток
EUROVAN 2_EN_previewImage
Tyrefinder
Технички детали
Ознака на ЕУ на гумите
Асортиман на производи
Since 1915.
General Tire. A brand of Continental.