ALTIMAX WINTER 3
ново

Ваш сигурен партнер во зима

Новата зимска гума без шилци дизајнирана за патнички возила овозможува силно прилегнување на снег и на мраз со подобрени технологии за слојот за газење. Нека овој вистински експерт за зима биде ваш сигурен партнер во зима. 

  • Подобрено прилегнување на снег и на мраз
  • Одлично управување на патишта покриени со снег
  • Подобрени карактеристики за управување на суви патишта
Tyrefinder
Технички детали
Ознака на ЕУ на гумите
Асортиман на производи
Since 1915.
General Tire. A brand of Continental.