ALTIMAX ONE
ново

Поседувај ја секоја кривина, уживај во задоволството од самоуверено возење

Новата линија пневматици Passenger Summer на General Tire, која обезбедува сигурни перформанси за секојдневно возење со исклучително прилегнување при суви и при влажни услови и значително подобрен животен век на слојот за газење.

  • Авантуристички на суви патишта
  • Сигурен во влажни услови
  • Уживајте во дополнителна километража
  • Индикаторот за визуелно порамнување (VAI) укажува на неправилно порамнување на тркалата
  • Мониторот за заменување на гумите (RTM) обезбедува дополнителна безбедност

ALTIMAX ONE S е дизајниран за големини за повисоки перформанси (со шара од четири канали).

Почеток
Tyrefinder
Технички детали
Ознака на ЕУ на гумите
Асортиман на производи
Преземања
Since 1915.
General Tire. A brand of Continental.