ALTIMAX NORDIC 12
ново

Пробијте се низ најостри зими

Нова гума за патнички возила од меко соединение дизајнирана да ги освои дури и најострите нордиски услови.

Доживејте одлични зимски перформанси особено на замрзнати патишта покриени со снег. 

  • Одлична стабилност при возење во свијоци
  • Оптимизирана тракција на снег
  • Мала должина на сопирање на влажни патишта
Tyrefinder
Технички детали
Ознака на ЕУ на гумите
Асортиман на производи
Since 1915.
General Tire. A brand of Continental.