ALTIMAX COMFORT

Сигурен партнер за удобно тивко возење.

  • Помала должина на сопирање
  • Многу добра реакција на насочување на влажни патишта и мал ризик од аквапланинг
  • Ниско ниво на потрошувачка и голема километража
  • Индикатор на визуелно порамнување: Можности за зголемена километража преку избегнување предвремено заменување поради несоодветно абење
  • Монитор на заменување на гумите: Подобрена безбедност и оптимални перформанси на гумите
Почеток
ALTIMAX COMFORT_EN-previewImage
Tyrefinder
Технички детали
Ознака на ЕУ на гумите
Асортиман на производи
Since 1915.
General Tire. A brand of Continental.