ALTIMAX A/S 365
ново

Сигурни перформанси во сите сезони.

Гума што е оптимизирана за возење налето и во зима. Сигурни перформанси во сите сезони и во сите временски услови. 

  • Добра тракција и перформанси при сопирање во суви услови 
  • Добра превенција на аквапланинг
  • Многу добро прилегнување на снег
Почеток
ALTIMAX AS 365_EN-previewImage
Tyrefinder
Технички детали
Ознака на ЕУ на гумите
Асортиман на производи
Since 1915.
General Tire. A brand of Continental.