ALTIMAX ARCTIC 12
ново

Дизајниран за највисоките барања при најниски температури.

  • Одлична тракција на мраз и при сопирање
  • Специјалниот дизајн на шилците обезбедува исклучително прилегнување на замрзнати патишта во странична и во надолжна насока.
  • Пријатно мазно возење
Почеток
ALTIMAX ARCTIC 12_EN-previewImage
Tyrefinder
Технички детали
Ознака на ЕУ на гумите
Асортиман на производи
Since 1915.
General Tire. A brand of Continental.