Услуга

Центар за преземање

bannerTeaser_download

Постери, летоци, слики и други материјали што може да ги преземете...

Прочитај повеќе

Ознака на ЕУ на гумите

EU Tyrelabel

Врз основа на три критериуми, ознаката на ЕУ на гумите дава информации за еколошките и за безбедносните карактеристики на гумата.

Прочитај повеќе

Технологија на следење

For improved tyre life and improved safety: General Tire Monitor Technology.

Прочитај повеќе

Off-road возење: Најважни прашања

Бидете подготвени за сѐ во врска со предизвиците на off-road возењето. Најважни прашања .

Прочитај повеќе
Since 1915.
General Tire. A brand of Continental.