Вести и стории

General Tire испорачува пневматици за Mercedes-Benz G-Class

GRABBER AT2

2017-10-23
Mercedes G 300 ќе биде опремен со General Tire Grabber AT² франко фабрика во Грац

Прочитај повеќе

Портфолио на летни гуми на General Tire: широк асортиман на големини за возила, SUV и комбиња.

ALTIMAX AS 365

2017-04-03
Брендот General Tire нуди обемно портфолио приспособено за европскиот пазар.

Прочитај повеќе

General Tire пушта во промет две нови зимски гуми

GRABBER ARCTIC

2016-11-01
General Tire пушта во промет две нови зимски гуми наменети за Скандинавија: GRABBER ARCTIC и ALTIMAX ARCTIC 12

Прочитај повеќе
Since 1915.
General Tire. A brand of Continental.