Политика за колачиња

Колаче е мала датотека со податоци што е зачувана на вашиот терминален уред. Колачињата се користат за анализа на интересот на корисниците за нашите веб-страници и да ги направат полесни за користење. Воопшто можете да пристапите до нашите веб-страници и без колачиња. Сепак, ако сакате да ја користите целосната функционалност на нашите веб-страници на наједноставен начин, треба да ги прифатите колачињата што овозможуваат користењето на одредени функции или обезбедуваат погодност на карактеристиките. Предвидената намера на колачињата што ги користиме е прикажана во листата што следи.

Со користењето на нашите веб-страници, вие се согласувате со користењето на овие колачиња кои вашиот пребарувач ги прифаќа врз основа на вашите поставувања на пребарувачот. Сепак, можете да го поставите вашиот пребарувач да ве извести пред да ги прифаќа колачињата, да ги прифаќа или да ги одбие само одредени колачиња или да ги одбие сите колачиња. Освен тоа, можете во секое време да ги избришете колачињата од вашиот тврд диск. 

Моментално се овозможени следните колачиња*:

Технички потребни колачиња

Име

Меморија

Време на задржување

Намера

JSESSIONID

Колаче

Ќе се исчисти веднаш штом истече сесијата на пребарувачот или го затворите пребарувачот. 

Ова колаче помага да се идентификуваат корисниците на серверот преку барањата. Колачето не содржи лични податоци.

ROUTEID

Колаче

Ќе се исчисти веднаш штом истече сесијата на пребарувачот или го затворите пребарувачот. 

Ова колаче се постави кога JSESSIONID е поставен за да обезбеди најдобра можна стабилност и изведба при навигацијата низ веб-страницата. Колачето не содржи лични податоци.

siteselected

Колаче

Ќе се исчисти веднаш штом истече сесијата на пребарувачот или го затворите пребарувачот.

Ова колаче е зачувано во централниот домен за да се прикаже дијалогот за избор на страница еднаш на сесија.


Optional cookies

Related Topics
Since 1915.
General Tire. A brand of Continental.